Home

  • XXX
  • YYY
  • ZZZ

OVER ONS


Placeholder

Wat wil jij?


Denk jij er steeds vaker over om voor jezelf te beginnen? Omdat er na een reorganisatie geen baan te krijgen is. Of omdat er in je werk geen uitdaging of voldoening meer is en er weinig vooruitzicht is op verbetering. Of omdat je meer wilt verdienen of leuker werk kunt doen als zelfstandige. Ruim 160.000 mensen gingen je voor in 2015.


Placeholder

Groei


De grootste trend in de wellness industrie is die van natuurlijke en biologische producten. Noem ’t bewustwording, noem ’t een groeimarkt, feit is dat de vraag naar gezondheid toeneemt. Wij brengen een superfood drankmix met 59 ingrediënten via “try before you buy” en e-commerce naar de markt. Heb jij straks een deel van die markt in handen?


Placeholder

Mogelijkheden


De traditionele economie heeft op veel vlakken afgedaan. Veel bedrijven met bekende namen bestaan niet meer of staan op ’t punt te verdwijnen. Netwerkmarketing haalde in 2015 bijna 200 miljard dollar omzet. Wij zijn sinds mei 2015 actief en realiseerden nu al een enorme groei in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, België en Duitsland.

Placeholder

Perspectief


De reden nu te starten in het snelst groeiende netwerkmarketing bedrijf met ongelimiteerd verdienpotentieel uit de industrie is de “ground floor opportunity”. Heb jij visie en wil je niet wachten tot de kaarten geschud zijn? Wil jij een ongelimiteerd inkomenspotentieel en een residueel inkomen opbouwen? Doe ’t nu.

PROFIEL

Herken jij jezelf in het volgende:

Leider
70%
Creatief
85%
Communicatief
75%
Ondernemend
70%
Gedreven
95%
Resultaatgericht
80%
Sociaal
85%

KEN JEZELF!


Placeholder

Iets anders doen!


Jij wilt het anders organiseren. Voor jezelf en niet alleen door jezelf.


Placeholder

Wat verdien ik?


Vervang je salaris in 3 maanden. Of claim je Benz Bonus na 1 maand.


Placeholder

Grootte v/d markt


De grootste trend van nu? Natuurlijk en biologisch! 35% groei in 2015.

Placeholder

Vaardigheden


Team player, social networking, (inter)nationaal, groei, doorzetter.

VOOR JEZELF

Ruim 160.000 mensen startten een eigen bedrijf in 2015! Uit een onderzoek door de Kamer van Koophandel blijkt dat 61% eigenlijk niet weet hoe ze moeten starten. Er is een idee of aanleiding om voor jezelf te beginnen: na een reorganisatie is er geen baan meer te krijgen; je werk biedt geen uitdaging of voldoening meer; er is weinig of geen vooruitzicht op verbetering. Misschien verwacht je meer te verdienen of leuker werk te hebben als zelfstandige.

Bijna alle starters voelen zich alleen waardoor ze zichzelf lam leggen. Veel starters willen kennis en hulp van anderen om aan de slag te gaan: ruim 80% van de starters geeft aan te willen leren van andere ondernemers. Dat is waar je op ons kunt rekenen. Expertise, ervaring en bewezen resultaten zorgen ervoor dat ondernemen met ons makkelijk en leuk is.

Het voordeel van samenwerken met een ervaren team ondernemers is naast kennis en kunde de permanente begeleiding, coaching, training en evaluatie. Onze partner neemt alles rondom het product voor haar rekening: voorraadbeheer, registratie, (sport)keuringen, debiteurenbeheer, verzending en alles wat er nodig is om het goed te laten verlopen zoals een pand en personeel.

Wij ondernemen in één van de snelst groeiende trends binnen de wellness industrie: gezondheid en de bewustwording daarvan (voeding, energie, nutrition, superfood en energie drankmix). Samen met een Amerikaanse partner met 30 jaar ervaring in de netwerkmarketing industrie, zijn de problemen van traditioneel ondernemen opgelost (geen pand, personeel, voorraad of investeringen). Jij hebt als ondernemer je handen vrij en kan je tijd besteden aan de mensen in je organisatie, aan groei.

Focus: verantwoordelijk voor de start-up en realisatie van een (inter)nationaal netwerk van ondernemers en klanten. Samenwerking met Amerikaans moederbedrijf.

Werkwijze: met netwerkmarketing en internet omzet creëren. Wij werken met bekende, bestaande middelen uit de netwerkmarketing industrie zoals mond tot mond reclame en try before you buy. Met nieuw ontwikkelde methoden voor slimme e-commerce, zoals smart-shoppers en dropshipping, is ons marketingmodel uniek. Onze producten, business model en visie werken: er is aantoonbaar en snel resultaat op het gebied van gezondheid en financiën.

Wij bieden verschillende manieren om een ongelimiteerd inkomen te verdienen, meer dan alleen op orders van klanten. Met ons product Daily Lift™, het 3 for free loyaliteitsprogramma en de keuzes als ondernemer zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil jij een eigen bedrijf en je eigen koers uitzetten? Niet langer in de file of je dagen door anderen laten bepalen? Zoek je meer balans? Bezit jij de eigenschappen zoals weergegeven in dit profiel pak dan je kans en start je business!